Gyilkosság az óceánjárón – kinevette a felesége, végzett vele

Az Egyesült Államokban 39 éves felesége meggyilkolásával vádolják Kenneth Manzanares-t. A férfi Alaszka partjainál egy óceánjárón végzett az asszonnyal. Egy tanú szerint azért, mert az folyton kinevette.

A nő holttestét a kabinjukban találták meg, több sebbel a fején. A férjet azután vették őrizetbe, hogy vérnyomokat találtak a kezén és a ruháján.

A házaspár Utah-ból indult el a nagy útra. Egy tanú, aki még a biztonságiak előtt lépett a kabinba, azt vallotta a bíróságon, hogy látta, amint a 39 éves gyanúsított megpróbálta kivonszolni az áldozatot a kabin balkonjára. A tanú ekkor közbelépett, megragadta az asszony bokáját és visszahúzta a holttestet. Amikor megkérdezte a férfit, hogy mi történt, az állítólag azt válaszolta, hogy a nő folyton kinevette. Később, amikor egy FBI-ügynök átkutatta a kabint, a férj megjegyezte: “vége az életemnek”.

Az eset a héten történt az Emerald Princess hajón, amely múlt vasárnap Seattle-ből indult egyhetes útra 3.400 utassal a fedélzetén.

Az áldozat, Kristy Manzanares munkaadója szerint odaadó és szerető anya volt, aki úgy intézte ingatlanügynöki munkáját, hogy minél több ideje maradjon a gyermekeire. Az FBI szóvivője szerint a házaspárnak több rokona is utazott az óceánjárón, de részleteket nem árultak el.

A férjet az Anchorage-i szövetségi bíróság videókapcsolat segítségével hallgatta ki. A következő meghallgatást augusztus 10-re tűzték ki.

Fotó: az Emerald Princess / Flickr

Forrás: BBC

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez