Újabb cég szállt be az apokalipszis-bizniszbe: egy évre kínálnak túlélő készletet

25 évig áll el, és 6000 dollárba kerül az a csomag, amivel az egész család túlélheti egy bunkerben a krízist.

Egy amerikai multi új szereplőként szállt be az apokalipszis-bizniszbe: a Costco 1000 és 6000 dollár közötti csomagjait bárki megrendelheti, ezért pedig tartós élelmiszereket kap, amivel az egész család túlélheti anélkül, hogy kimozdulna a bunkeréből.

000pack

A termékek nagy része 25 évig áll el, de olyan is van, amit 30 éven keresztül lehet tárolni. A fagyasztva szárított és instant élelmiszerek között vannak gyümölcsök, rizs, csirke és tartós tej is, fűszerek, és a főzéshez szükséges hozzávalók, valamint egy különleges termék, a vajpor is. A cég ismertetője szerint ez nagyszerű megoldás, hogy a vásárlók túléljenek egy vészhelyzetet vagy természeti katasztrófát, hiszen a legszükségesebb feltétel, azaz az élelmiszer biztosítva van a megvásárlásával.

000pack2

Arról, hogy eddig mekkora mennyiséget értékesítettek, nincs információ, a vásárlók visszajelzéseiből azonban úgy látszik, van igény a szolgáltatásra. Volt, aki úgy értékelte, hogy ez a „lelkibéke konzervbe zárva”. Aki pedig attól tartana, hogy az apokalipszisre való felkészüléssel és a túlélőkészlet megrendelésével megrémítené a szomszédait, a Costco szintén megtalálta a megoldást: a kiszállításkor diszkrét csomagolásban viszik házhoz a csomagokat, hogy abból még véletlenül se derüljön ki azok tartalma.

Fotók: Costco

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez