Nyers hal a croissant-ban

Mind a sushi, mind a croissant olyan finomságok, amelyek talán sosem mennek ki a divatból. Persze szeretjük mindkettőt, de talán nehéz lenne elképzelni őket együtt. Nem mindenki gondolkozik így, ezért megszültetett a croissant -sushi hibrid.

A nem várt kombináció valóban létezik. Akik kipróbálták, úgy tűnik, elégedettek az eredménnyel. Hölgyeim és Uraim, bemutatjuk Önöknek a „California Croissant-t”, a croissant, belsejében egy sushi tekercsel, amit egyesek pálcikával és szójaszósszal esznek.

ghjgzjtgjtgjz

Az érdekes újdonság történetesen nem Japánban, és nem is Franciaországban jött létre, hanem a San Francisco-i Mr. Holmes Bakehouse nevű pékségben. De hogyan is született?

tjtzjhjh

„Az ötlet maga borzalmasan hangzik, de az íze rettenetesen jó. El sem tudjátok képzelni, milyen jó híre van a hínárt, lazacot, wasabit és gyömbért tartalmazó croissant-nak” – olvasható a pékség instagram oldalán.

Most, hogy kicsit lesokkolt mindenkit a dolog, és belegondoltunk az ízek lehetséges harmóniájába, nézzük meg,  hogyan is gondolkodnak a California Croisasant-ról az internetezők Amerikában.

„El kell mennem ebbe a pékségbe!”

„Ki kell próbálnom egyszer.”

„Étvágygerjesztő.”

„Szeretem. Tényleg finom! Ki gondolta volna, hogy finom lehet egy croissant, lazaccal a belsejében?”

„Kipróbáltam, csodálatos volt. El kell mennem újra.”

Úgy tűnik tehát, hogy az emberek nagyon szeretik a sushi és a jól ismert pékáru furcsának tűnő kombinációját, mely a fogyasztók szerint nem is olyan bizarr, mint amilyennek látszik.

tzhtzjtzhwrtg

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez