A saját borospincéjében bukik meg Hongkong reménybeli első embere?

Hongkong –  „A feleségem ötlete volt, tudtam, hogy törvénytelen, mindenkitől bocsánatot kérek! Hongkong minden lakóját arra kérem, hogy továbbra is bízzon bennem és támogassa jelöltségemet!” Így szabadkozott Henry Tang, a textilmágnás, aki Hongkong első embere szeretne kenni március 25- én, amikor egy 1200 tagú bizottság dönt majd erről.

 

 Miért kért bocsánatot az 59 éves milliárdos vállalkozó, aki élvezi Peking támogatását? Mert házának mélyén egy 200 négyzetméteres pincében borokat tárolt, méghozzá a méregdrága francia nedűt.

 

Kezdetben a szépreményű jelölt arról beszélt, hogy házának mélyén, az uszoda alatt csak egy lyuk van, afféle raktár, amihez nem kell engedély. De a sajtó megírta, hogy az bizony borospince, a bulvárlapok szerint valóságos földalatti palota vagy épp Ali Baba kincseskamrája! Hongkongban méregdrága az ingatlan, a családok többsége 50 négyzetméteres lakásban szorong, így egy óriási borospince hatalmas felháborodást vált ki.
Henry Tangot vörös milliárdosnak tartják Hongkongban, mert élvezi Peking támogatását. A borospince állítólag épp azt a célt szolgálta, hogy a pekingi központból érkező szomjas elvtársakat megismertesse a bordeauxi vörös borral, melynek palackja legalább 1000 euróba kerül!

 

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez