15 ezer dollárért adták el szexrabszolgának

A kambodzsai parasztlány boldog volt, amikor állásajánlatra bukkant, amely havi 1000 dolláros bért ígért Kínában. Ahogy megérkezett, eladták szexrabszolgának 15 ezer dollárért.

 

 

 

 

 

 

Khai Socheung visszautasította gazdája közeledését, mire a kínai úriember megerőszakolta. Nem egyszer, nem kétszer, hanem rendszeresen. “Fizettem érted, akkor tedd a dolgod!”- mondta a kínai gazda. Végül sikerült rábeszélnie a kínai férfiút, hogy vegyen neki egy mobiltelefont, mert haza akar telefonálni. A pasi ráállt és ez lett a veszte. Az okostelefon segítségével a kambodzsai lány talált egy nemkormányzati szervezetet Phnom Penhben, amely pontosan ilyen esetekkel foglalkozik. Felhívta őket, s a többi viszonylag simán ment. A kambodzsai lány hazatérhetett.

Azonnal feljelentette munkaadóját és az egész hálózatot. A főnök, aki eladta őt 15 ezer dollárért, eltűnt. Ha előkerül, akkor a bíróság a kambodzsai lány vallomása alapján elítélheti. Tudja ezt a főnök is, ezért a lányával üzent a kambodzsai nőnek: “Ha visszavonod a vallomásodat és kussolsz, akkor kapsz pénzt!”

Mégis mennyit?- kérdezte a kambodzsai áldozat. “Ötven dollárt”- mondta a gengszterfőnök lánya azután, hogy a hálózat 15 ezer dollárért adta el a kambodzsai lányt Kínában. A nevetséges összegre a kambodzsai lány nemet mondott. Itt tart most az ügy, melyből kiderül, hogy már nemcsak a gazdag Szingapúrban, Malajziában, vagy HongKongban működnek gengszterbandák, melyek szexrabszolgának adják el a szegény ázsiai országokból érkező cselédlányokat. Kínában is, ahol egyes területeken akkora a nőhiány, hogy akár 15 ezer dollárt is megadnak egy szexrabszolgáért.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez