Ázsia legnagyobb szoftverfejlesztői vásárán Magyarok dobbantanak

A Japan IT Week Spring kiállítás felvezetéseként, külön szeminárium keretében biztosít bemutatkozási lehetőséget magyar infokommunikációs (ICT) cégeknek a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) Tokióban. A május 12-i szeminárium résztvevői az azt követő, mintegy ezerötszáz kiállítót és 85 ezer látogatót vonzó nemzetközi kiállításon is jelen lesznek.

 Ázsia legnagyobb szoftverfejlesztői vásárát, a Japán IT Week Spring nemzetközi kiállítást május 14-16 között rendezik Tokióban. Az eseményen részt vevő magyar cégeknek a HITA már május 12-én, egy helyi ICT szeminárium keretében biztosít alkalmat a bemutatkozásra.

A hazánkat képviselő kiállítók ezt követően egy közös HITA-standon jelennek meg a kiállításon, amelynek szervezői idén közel másfél ezer kiállítóra és 85 ezer látogatóra számítanak az összes kontinensről. A szemináriumon és kiállításon, ahol a magyar cégek a HITA közreműködésének köszönhetően potenciális helyi partnerekkel folytathatnak üzleti tárgyalásokat, hazánkból az alábbi társaságok mutatkoznak be.

Magyar tulajdonú kisvállalkozást egyetemi oktatók alapították kutatási eredményeik piacra viteléhez az AITIA International Zrt.-t. A cég három nagy magyar egyetemmel (BME, ELTE, Debreceni Egyetem) együttműködésben kutat és fejleszt, például a távközlési monitorozás és a beszédfelismerés-alapú alkalmazások területén.

Európa vezető mobiltárca (Mobile Wallet) szolgáltatója a Cellum. Újításai az okostelefonos vásárlást tették egyszerűbbé és biztonságosabbá, a Cellum által üzemeltetett rendszer közel kétmillió tranzakciót kezel havonta.

A Graphisoft az épületinformációs modellezés úttörője, innovatív megoldásai világszerte alapjaikban változtatták meg az építészek tervezési és együttműködési szokásait.

Elsősorban online ajánlórendszerét (RECO) a Gravity R&D Zrt. mutatja be Japánban, amely egyénenként határozza meg, hogy mely tartalmak – termékek, hírek, hirdetések – jelenjenek meg egy vállalkozás weboldalán az adott látogatónak.

Az ITware Android és iOS platformokra készíthető mobilalkalmazásokhoz, professzionális videoszerkesztéshez kapcsolódó innovatív megoldásokat és komplex M2M fejlesztéshez kapcsolódó újdonságokat mutat be.

Átfogó védelmet és választ biztosít IP-alapú hálózatokban a lehallgatás, illetéktelen hozzáférés, adatmanipuláció és más támadási formák ellen a Navayo nevű, családi tulajdonú cég által kifejlesztett rendszer.

Microsoft Dynamics típusú vállalatirányítási rendszerek legnagyobb regionális és nemzetközi téren elismert szállítójaként az XAPT teljes körű támogatást nyújt az integrált rendszerek vállalati igényeknek megfelelő testre szabásában és bevezetésében.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez