Egész Dél-Afrika Zuma elnökön röhög (videóval)

Nkandia Style- ez az új pop zenei divat Dél-Afrikában, ahol Gangnam stílusban Zuma elnök államköltségen felújított házáról dalolnak. Több mint 16 millió eurót költöttek az államfő magánházára Nkandiaban.

Szó esik a dalban a méregdrága tusolóról, az úszómedencéről sőt Zuma elnök egyéb kétes ügyeiről is. Például arról, hogy az elnököt szponzoráló indiai származású milliomos rokonai hogy szállhattak le egy katonai repülőtéren Dél-Afrikában. Az államfő azzal védekezik, hogy állambiztonsági okból került oly sokba házának felújítása Nkandiaban.
Kevesen hisznek neki. Eddig csak az ellenzék bírálta, de most már saját pártja, az ANC is kikezdte. A volt titkosszolgálati miniszter, az ANC egyik vezetője például arról nyilatkozott az RFI rádiónak, hogy amikor a korrupció oly nagy gond Dél-Afrikában, akkor az elnöknek inkább jó példával kellene elöljárnia! Hasonló nézeteket fogalmazott meg Zuma elődje, Thabo Mbeki is. És aztán jött a dal, melyet ezrek és ezrek töltöttek le.
Dél-Afrika Jacob Zuma elnökön röhög miközben hat hét múlva választások lesznek, ahol az ANC jelöltje nem más, mint a Nkandia Style-ban kigúnyolt Jacob Zuma elnök …

{youtube}cpOHTThrJfU{/youtube}

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez