Jószomszédi iszonnyá változott a Csillagok háborúja

A Birodalom helyett a szomszédaival háborúzik már évek óta az amerikai rendező. Új részhez érkezett az évek óta tartó küzdelem: George Lucas visszavág.

A Csillagok háborúja folytatásához szükséges felvételek egy részét saját stúdiójában szerette volna elkészíteni George Lucas. De nem számolt milliárdos szomszédaival, akik környezetvédelmi előírásokra hivatkozva megakadályoztak a stúdiók bővítését. Erre George Lucas kitalálta: akkor eladja a birtok egy részét, hogy ott lakások épüljenek a szegények számára. A szomszédok ezt is megakadályozták, mondván: csőcselék költözne ide, tele lenne a környék drogdílerekkel, bűnözőkkel és prostituáltakkal.

George Lucas most úgy döntött: nem adja el birtokának az építkezésre szánt részét, hanem maga építkezik ott. Normális emberek kellenek ide: bérből és fizetésből élők és nyugdíjasok. Nem milliárdosokra van szükség! – jelentette ki Hollywood szupergazdag rendezője. Így a saját zsebéből fizeti ki a 120-150 millió dollárt, amibe a szociális lakópark kerül. A 224 lakás egy része speciálisan a nyugdíjasoknak készül majd. Uszoda mindenképpen lesz – hangsúlyozta a Csillagok háborújának rendezője.

Mit szólnak a milliárdos szomszédok? A pokolba kívánják George Lucast és a szociális lakóparkot. Meg vannak róla győződve, hogy csakis azért építkezik a híres rendező, hogy őket bosszantsa. George Lucas tiltakozik: csak nem képzelik, hogy az időmet és a pénzemet arra fecsérlem, hogy másokat bosszantsak?

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez