Pucérkodós, piás képei miatt foszthatják meg koronájától Miss Zimbabwét

Pikáns meztelen képek szivárogtak ki a nem rég megkoronázott zimbabwei szépségkirálynőről, aki a botrány miatt könnyen elveszítheti koronáját, ha nem sikerül tisztáznia magát.

Emily Kachotét egy hete választották meg Miss World Zimbabwénak. Megválasztása hatalmas felháborodást váltott ki az országban és az internetes közösségi oldalakon, mivel a legtöbben úgy gondolják, hogy Zimbabwénak még soha nem volt ilyen „ronda” szépségkirálynője. A 25 éves nő ellen folytatott negatív kampányt csak fokozta, hogy pár napja olyan képek kerültek elő róla, amelyeken pucéran és piásan látható. A felvételeket az egyik volt fiúbarátja készítette és osztotta meg a Whatsapp-on.

A Miss World Zimbabwe szépségverseny felügyelő bizottsága a képek kiszivárgása után azonnal válság-ülést tartott, amelyen a 25 éves szépségkirálynő is jelen volt. A szervezet szóvivője elmondta,  Kachoté elismerte, hogy volt barátja készített róla meztelen képeket, de azt hitte, hogy azokat már rég letörölte. A szervezet  vizsgálatot rendelt el és a rendőrség bevonásával nyomoz az ügyben. A szóvivő pedig elmondta, ha nem sikerült Kachotét tisztázni az ügyben, akkor meg fogják fosztani a koronájától és címétől. Ebben az esetben viszont a versenyen második helyezést elért Anne-Grace Mutambuát illeti meg a megtiszteltetés, hogy képviselje az országot a nemzetközi versenyeken és viselje a szépségkirálynőnek járó fejdíszt.

Zimbabwéban egyébként nem a mostani az első eset, hogy meztelen képek kerülnek elő szépségkirálynőkről. Egy éve hasonló körülmények miatt fosztották meg címétől Thabsio Phirit, miután róla is szex képek jelentek meg az interneten. A Miss World Zimbabwe biztossága szerint nem kizárt, hogy a lányokat egy banda szándékosan próbálja lejáratni, ezért feljelentést is tettek ismeretlen tettesek ellen. A mostani szépségkirálynő volt barátja sem érezheti biztonságban magát, mivel  ellene is eljárást indítottak, és ha kiderül, hogy szándékosan akarta lejáratni volt kedvesét, akkor el is ítélhetik.

miss-world-zimbabwe-winners

(Visited 7 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez