Egy percig sem tud telefonja nélkül élni? Itt a megoldás

Ha már tényleg képtelen lerakni okostelefonját, akkor egy egyre népszerűbb kínai megoldás fogja boldoggá tenni. Feltehetőleg az étkezés is azon pillanatok közé tartozik, amikor a komolyabban függő emberek mérgelődve konstatálják: elég nehéz egyszerre normálisan enni és nyomogatni okostelefonunkat.

Elsősorban a levesekhez alakították ki azt az iPhone-okat és Androidos telefonokat is befogadó eszközt, amit most a kínai Taobao oldalon tudunk megrendelni. Ahogy a képen is látszik, van egy nyílás a tányér oldalán, ide kerül majd a telefon. Így aztán, miközben kanalazzuk a finom, forró ráment, esetleg pho-t (bár ahhoz talán kicsi a tányér), teljes nyugodtsággal követhetjük nyomon barátaink aktivitását a neten vagy olvasgathatunk a Globoporton.

Na de komolyra fordítva a szót: a tányér ugyan ötletesnek tűnik (annak ellenére, hogy egy tányér benne egy lyukkal a telefonnak), ha belegondolunk, inkább a “kétségbeesett” szó illene arra a tudatállapotra, ahol ennyire függünk készülékünktől. Az eszköz kivitelezésének pedig csak akkor van értelme, ha van kereslet, márpedig eléggé úgy tűnik, hogy ezzel nincs gond.

Fotó: Taobao

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez