Malawi Befektetési Fórum – magyar részvétellel

Először rendezik meg a Malawi Befektetési Fórumot, melynek mottója „Üzletelés Malawiban, a megihletett választás”.

A két napos fórumot a fővárosban, Lilongwéban rendezik. A helyszín a Presidential Hotel és a vele egybe épült Bingu Nemzetközi Konferencia Központ, amely közvetlenül a parlament mellett épült fel.

A HTCC Malawi két képviselővel lesz jelen, hogy minél több információt tudjon szerezni a magyarországi Afrika és Malawi befektetések iránt érdeklődőknek.

Presidential Hotel inside

A fórumot a malawi elnök, Professor Arthur Peter Mutharika nyitja majd meg. Rajta kívül jelen lesznek szinte az összes minisztériumból magas rangú képviselők is, többek között a Pénzügyminiszter, a Gazdasági és Kereskedelmi Miniszter, a Mezőgazdasági Miniszter, az Információ, Turizmus és Oktatási Miniszter, az Energiai Bányászati és Nemzeti Erőforrások Minisztere, a Közlekedési Miniszter. Mellettük rövid előadásokat tart majd számos nagy nemzetközi cég csúcsmenedzsere, több nagy malawi cég vezetője, de például az Európai Befektetési Bank elnöke is.

A két napos program nem csak előadásokból áll majd, hanem a szervezők bőven teremtenek majd lehetőséget az érdeklődőknek egymás megismerkedésére is az úgynevezett B2B (business to business) beszélgetéseket keretében.

A fórum szervezőinek információi alapján már csak Kínából több, mint 50 cég regisztrált a két napos eseményre.

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez