Mellnagyobbítás helyett légmelltartó

Régi tinifilmekben látjuk, hogy az önbizalomhiányos lányok papírzsepivel tömik ki melltartójukat, hogy az a randin nagyobbnak látszódjon. Ennek most vége, hiszen itt a levegős melltartó, de még a pasiknak is tartogatunk valamit.

Mint azt tudjuk a női mellnek rengeteg formája és mérete lehet. Persze vannak lehetőségek, hogy mind a méteren, mind a formán változtassunk, mi most egy a műtétnél sokkal olcsóbb és egyszerűbb megoldást mutatunk be, melyet japánok találtak ki. Ez persze nem is meglepő, hiszen az az egyik társadalom, ahol a legtöbbet foglalkoznak a külsővel.

A női szépséghez pedig hozzátartozik a mell is, akár beszélünk róla, akár nem. Vannak lányok, akiknek ezen múlik önbizalmuk, van aki karrierje érdekében tartja fontosnak, és van aki párjának akar sok örömöt szerezni vele. Ugyanakkor kismellű hölgyek mindenhol vannak, így egy japán szépségipari termékeket gyártó cég, a CosMedic sebészeti beavatkozás nélküli megoldást eszelt ki: egy úgynevezett légmelltartót.

ladyair1

A cég új Lady Air melltartója különösen a kismellű nők számára lett kialakítva. A melltartó egy pamut légpárnából áll, amit egy bizonyos rész nyomkodásával lehet felfújni. Ez utóbbi olyan, mint egy pumpa, ami egyébként teljesen diszkrét, így rejtve marad. Miután felfújtuk, máris nagyobbnak látszódnak a keblek. Persze a termék megjelenése nem lenne teljes, ha születne hozzá egy vidám reklám is, ráadásul külföldi modellekkel, akik csak pumpálnak és pumpálnak.

A CosMedis reklámjában azt sugallja, hogy a Lady Air felülmúlja az egyszerű párnázott melltartókat, mert a levegő könnyebb és kényelmesebb viselet, mint bármilyen kipárnázott anyag. A felfúvódás miatt pedig a méretek is nagyobbak.

ladyair2 ladyair3 ladyair4

Talán ha héliumot töltünk bele, még égnek is állnak azok a mellek.

Persze hasonló problémákkal a férfiak is küzdenek, ami a felső testet illeti. Hasonlóan a fenti melltartókhoz, nemrég bemutattak egy olyan felsőt (pólót), mely azonnal izmosabbnak mutatja viselőjét. Az alábbi termékkel óriási mennyiségben adott el cég, mert rengeteg fiatal srác érezhette magabiztosabbnak magát ebben. A brit cég Funkybod nevű pólójával a mellkas és a felkar tűnik erősebbnek.

img_62042_2 img_62042_5

(Visited 3 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez