Fogdoss melleket videójáték közben!

Daniele Hopkins és Kyle Duffield kanadai művészpáros létrehozott egy melltartót, mely valójában egy PlayStation kontroller, a népszerű Dead or Alive játékhoz.

A Dead or Alive játékról elég annyit tudni, hogy egy verekedős játék, amely animációjában a hölgyek idomai igen fontos szerepet kapnak. A lány karakterek főszereplésével már strandröplabdajáték is készült, ahol természetesen még több idom látható mozgás közben.

054

A mellkontrollert úgy tervezték, hogy teljesen működőképes legyen, és úgy kell vele játszani, hogy az ember közben melleket nyomogat. Még egy olyan gomb is van, ami arra szolgál, hogy a mellek jobban mozogjanak a játékban.

571e15ae189e4_Bra1

A tervezők célja az volt, hogy az elvakult játékosok ne csak a játékban lássanak és érintsenek melleket. Ha ez kell ahhoz, hogy tényleg a valóságban is mellekhez érjenek, hát tessék!

„A művészek igazi testet használnak arra, hogy megmutassák az eltúlzott női idomok ábrázolását. Így a közönség szembesülhet azzal, milyen módon manipulálja a játék az embereket” – mondják a hozzászólók.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez