Az a jó a nagyikban, hogy olcsón szexelnek

Szüul egyik parkjában hetven körüli nénik ülnek. Lászólag egyszerű nyugdíjasok – bár az átlag néninél azért jobban adnak a kinézetükre. Ők valójában prostituáltak, akik pasira vadásznak – ha nem is túl nagy sikerrel.

A parkban nyugdíjas bácsiból is elég sok van – ők általában go-t játszanak. A park egyik felében a kormánypárti öregek ülnek, a másikban az ellenzékiek. Aztán, ha vége van a játéknak, a fickósabbja másra is vágyik. A legtöbben ilyenkor a metróállomások felé veszik az irányt. Ott még “ifjú” negyvenes-ötvenes nők árulják magukat. Ők se túl drágák – egy menetet 30 ezer wonért (kb 7000 forint) adnak.  De a nyugdíjból nem feltétlenül telik  erre.

A nagyik ennél olcsóbbak – elmennek 20 ezerért is. (4600 Ft) Meg hát könnyebben meg is értik egymást az azonos korosztályban lévők – a papák és mamák gyakran beszélgetnek is. Koreában is sok már az egyedülálló nyugdíjas, aki csak némi emberi melegségre, kommunikációra vágyna. És erre egy ilyen idős hölgy a legjobb – ha meg még szex is van, az csak a bónusz. A nénik nem szívesen beszélnek a korukról – de a helyi rendőrség adataiból kiderül, hogy a legidősebb högly, akit idén prostitúcióért előállítottak ,1923-as születésű volt, vagyis már elmúlt 92 éves.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez