Valamilyen rejtélyes földönkívüli tárgyra bukkantak Spanyolországban

A területet lezárták, és védőruhába öltözött szakemberek vonultak ki, sugárzásmérővel a kezükben megvizsgálni golyó formájú tárgyat, amiről csak találgatások vannak, hogy mi a franc lehet.

A kerek tárgyat, ami leginkább egy golyóra hasonlít, a spanyolországi Calasparra város mellett található farmon fedezték fel. A helyiek rögtön értesítették a hatóságokat, akik azonnal a helyszínre siettek. Védőruhás szakemberek az ilyenkor szükséges óvintézkedéseket követve elszállították és karantén alá helyezték a rejtélyes golyó formájú tárgyat, amiről ezidáig még senki sem tudja pontosan, hogy mi lehet.

A helyiek közül sokan úgy vélik, hogy a rejtélyes golyó a „mennyből pottyant a földre”. Mások pedig azt hiszik, hogy egy földönkívüli  űrhajó alkatrésze lehet, ami bizonyítékul szolgálhat  az UFÓ-k létezésére.  A legvalószínűbb azonban, hogy a golyó egy rakéta üzemanyagtartályának vagy egy műholdnak az alkatrésze lehet. Az viszont tényleg furcsa, hogy a rendkívül tömör és nehéz tárgy a becsapódás után is egybe maradt, szinte sértetlen állapotban.

Korábban Ausztráliában, Marokkóban és Braziliában is találtak hasonló fura tárgyakat, amelyekről mind a mai napig nem tudni, hogy honnan származnak.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez