Trump most Clintonék szexbotrányával támad

Donald Trump, a republikánusok pillanatnyilag legnépszerűbb elnökjelölt-aspiránsa vasárnap ismét támadta Hillary Clintont, ezúttal “kiterjesztve” támadását Bill Clinton ellen is. A milliárdos ingatlanfejlesztő a Fox televízió vasárnap délelőtti politikai vitaműsorában szerepelt. Egy másik tévéműsorban Bernie Sanders, a demokraták elnökjelölt-jelöltje volt a vendég.

Donald Trump republikánus elnökjelölt-aspiráns a vasárnap délelőtt szokásos politikai vitaműsorok egyikében, a Fox tévében, visszatért a szombaton Hillary Clintonnak küldött Twitter-üzenetére, amelyben óva intette vetélytársát attól, hogy őt szexizmussal vádolja, hiszen a saját férje – akit Hillary Clinton januártól be akar vonni a választási kampányába – “igazán bebizonyította hajlandóságát a szexizmusra”.

“Bill Clintont támadni fogják, s nemcsak én” – fogalmazott Trump, utalva arra, hogy Bill Clintonnak ismét felhozhatják nőügyeit, s ő maga is kihasználhatja e témát a kampányban. “Azt hiszem, Bill Clinton már a Barack Obama elleni kampányban is (2008-ban) kárt okozott” – fogalmazott Trump. A vasárnapi vitaműsorok egyikében, az NBC televízió legendás “Meet the Press” című műsorában a demokraták elnökjelöltségének elnyerésére pályázó Bernie Sanders volt a vendég. A vermonti szenátor nem akart szót vesztegetni sem Trumpra, sem a Trump-Clinton vitára, sőt, még az amerikai külpolitikára sem, hanem inkább az amerikai polgárok gondjairól beszélt.

“Igen, szét kell zúznunk az Iszlám Államot, de ettől függetlenül nem szűnhetünk meg küzdeni az amerikai dolgozókért és a középosztályért sem. 55-60 éves emberek aggódnak, mert nincs elég pénz a nyugdíjszámlájukon, fiatalok milliói nem tanulnak tovább, mert nem akarnak fülig eladósodni, mire befejezik a tanulmányaikat. Mi vagyunk az egyetlen olyan nagy ország a földkerekségen, ahol nincs családi pótlék és fizetett betegbiztosítás, s ezekről a gondokról igenis, beszélni kell” – hangoztatta a demokrata párti politikus.

(Fotó:fokus.news.viva.co.id)

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez