Kanye Westnek van egy ötlete, mibe fektessen Zuckerberg …

Kanye Westet a magyar olvasó egy dologról ismerheti, ő Kim Kardashian férje. Van neki állítólag valami zenei karrierje is, de az kevésbé érdekes. Ezen kívül még azt tudni róla, hogy nem agysebész – aminek újabb tanúbizonyságát adta.

A hip-hop énekes, és nem mellesleg Kardashian-férje momentán nincs valami  fényes anyagi helyzetben, ami persze nem jelenti, hogy visszafogna költekezéséből, csak éppen van 53 millió dollár adóssága. Így aztán – mondjuk finoman – szenzitívvé vált a pénzügyi kérdések iránt. Amikor pedig meghallotta, hogy Mark Zuckerberg oktatási projektekre akarja eladományozni hatalmas vagyonát, egyszerűen kiakadt.

Inkább nyit egy iskolát Afrikában, mint, hogy ezt az országot segítse …

Írta ki Twitter üzenőfalára Zuckerbergről, majd részletezte, hogy bizony az országot leginkább úgy leehtne segíteni, hogy az olyan kiváló élő művészeknek ad egy milliárd dollárt, mintr Ő. Mert ugye Ő a legnagyobb élő művész Amerikában.

Volt a Twitteren, aki komolyan vette az üzenetet és felháborodott, jelezve, hogy West egy hihetetlenül önző lény, ha ilyeneket ír. Mások inkább  szarkasztikus megjegyzéseket fűztek hozzá, mondván látszik, hogy tényleg micsoda jó ötlet, hogy a gazdagok legyenek még gazdagabbak más gazdagok pénzén, meg, hogy ltászik mennyi iskolába járt West.

Ő azért még megeresztett egy üzenetet a Twitteren Zuckerbergnek, hogy hívja már fel – de lehurrogták, hogy jobb lett volna a FACEBOOK-on üzennie , akkor tán választ is kap.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez