Ne vegyen új majmot Justin Bieber

Erre kéri egy állatvédő csoport. Az énekesnek korábban már volt egy, de a történt nem ért szép véget.

A dolog úgy kezdődött, hogy Justin Bieber 2013-ban vásárolt magának egy kapucinus majmot. Tudják, ez az a cuki, fehér csuklyás majom, amely egyébként a világ tíz legdrágább háziállata között szerepel. Az ára eléri a 10 ezer dollárt is, és ennek jórészt Hollywood az oka. Ilyen majom szerepelt a Jóbarátokban és az Ace Venturában is, és ez bizony nagyon felkapottá tette az egyébként állítólag tényleg nagyon kedves állatot. Viszont a kapucinus majom akár 50 évet is megél, ezért végül is csaknem egész életére házikedvenchez jut az, aki beruház rá.

Szóval ilyen volt az akkor még húsz alatt járó Biebernek, cipelte is magával mindenhova. Egészen addig, amíg Németországban le nem kapcsolták róla. Az ottani törvények szerint ugyanis sem majmot, sem más egzotikus állatot nem szabad ki- és beutaztatgatni, OG Mally így karanténbe került, és Németországban maradt.

A GQ magazin most megkérdezte az imázsába és karrierjébe éppen új kampánnyal életet lehelő Biebert, hogy lesz-e még majma. “Igen, egyszer majd” – hangzott a válasz. “De csak ha majd lesz házam, és a majom ott marad a kib*ott házban. Soha többé nem viszem Németországba vagy máshová. Az emberek mindig megkérdezik, hogy miért szereztél majmot magadnak? Ha vehetsz magadnak egy kib*ott majmot, akkor veszel is. A majmok csodálatosak.”

Na, itt lép be a képbe a North American Primate Sanctuary Alliance, ami nem más, mint az állatok jogaiért küzdő szervezet. És arra kéri Biebert, hogy legyen szíves, mégse vegyen majmot. “Kérünk, ne tegyél még egy ilyen hülye próbálkozást. Egyszerűen képtelenség a majom különleges igényeit kielégíteni egy lakóházban.”

Amikor OG Mally-t elkobozták tőle, Bieber azt nyilatkozta:  “mindenki azt mondta, ne vigyem magammal. De tényleg mindenki azt, mondta, ne vigyem magammal a majmot. Mire én: minden rendben lesz, fiúk. De ez rohadtul messze volt a rendbentől.”

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez