Ilyen még nem volt: leszbikus pár a gimis bál királynője és királya

Míg sokan ölni tudnának a diákbálok koronáiért, az amerikai Brie Grimes és Lindsey Creel könnyedén megkapták középsulijuk bálkirálynője és bálkirálya címét. Annak ellenére, hogy azonos neműek.

A szexuális kisebbségeket illetően a floridai Leon High School ért el egy újabb mérföldkövet. A középiskola éves bálján azonos nemű párt választottak királynak és királynőnek. Ők a 17 éves Brie Grimes és a 18 éves Lindsey Creel.

Egyáltalán nem számítottak a győzelemre. Grimes köszönetet mondott az iskolának, amely támogatja az LGBT (leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű) közösséget, és ahol 2001 óta működik meleg-hetero klub.

A fiatalok idén februárban ünnepelték harmadik évfordulójukat. Megismerkedésükről a brit Daily Mail cikkében meséltek. Grimes úgy emlékszik vissza, hogy nagyon hamar közel kerültek egymáshoz, Creel pedig azt mondta, hogy szerelem volt első látásra.

A kezdetekkor problémát okozott számukra a félelem, környezetük vajon hogyan reagál. Grimes szülei sokáig ellenezték is a kapcsolatot. Csak egy év után barátkoztak meg lányuk döntésével.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez