Élő adásban verte meg a kollégáját

Egy japán rádiós műsorvezetőt letartóztattak, miután megverte műsorvezető-társát a mikrofonnal, élőben.

A 67 éves műsorvezető dührohamot kapott egy délutáni műsor közben. A legtöbb ember azt gondolná, hogy ilyen erőszakos cselekményre csak akkor kerül sor, ha az elkövető biztos benne, hogy nincsenek tanúk vagy bizonyítékok. Mijacsi Jukio azonban nyilvánvalóan nem ennyire okos.

A 67 éves műsorvezető meglehetősen hosszú karriert futott be Nagoya területén. 9 éven keresztül vezette a helyi Dodesuka nevű reggeli talkshow-t, egy másik műsort pedig 15 éven keresztül vitt. A leghosszabb műsora mégis az a délutáni show volt, melyet heti 4 alkalommal sugárzott a Tokai Rádió 1997 óta.

Mijacsi műsorvezető-társa Mie Dzsinno, egy 50 éves, a médiában jól ismert közszereplőnő. Mivel évek óta dolgoznak együtt, sokan azt gondolták: kölcsönös tisztelet alakult ki köztük, ami megszokott a szakmában. Egy héttel ezelőtt azonban a műsorvezető annyira ideges lett, hogy bántalmazta Dzsinnót. Többször megrugdosta a bal térdét, megütötte az arcát a mikrofonnal, úgy, hogy felrepedt az ajka.

A támadás a stúdióban történt, és még meglepőbb, hogy élő adásban. A rendőrség később letartóztatta a férfit, aki nem tagadta a vádakat.

„Nincs félreértés” – mondta.

A támadást követő napon a műsort megszüntették. Dzsinno sérülései 10 napon belül gyógyulnak. A műsor felvételét azóta a legtöbb oldalról törölték, és a dolog már csak azért is különös, mert azon alig hallható a bántalmazás, hiszen a Dzsinno hihetetlen rutinnal azonnal folytatja a műsort. Ezért sajnos az sem derült ki, hogy Mijacsi min húzta fel magát, hiszen a műsor szövege az előre megírt módon volt hallható.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez