Az egész reptéren át üldözte a megfutamodó vőlegényt a menyasszony

Méghozzá talpig fehérben, fátyollal a fején. A vőlegény azért menekült, mert átvágták.

Az egyiptomi vőlegény egy szaúdi reptéren hagyta faképnél a menyasszonyát, miután kiderült: nem az van a fátyol alatt, akit el akart venni. De hogyan fajulhattak a dolgok idáig?

A Szaúd-Arábiában dolgozó férfi elmondta az otthon élő fivérének, hogy meg akar házasodni. A jó testvér munkához is látott, elküldte neki egy nő fotóját. Azt írta: a lány kész hozzámenni, ha ő is így akarja. Így akarta. Az ilyen, mások által látatlanban tető alá hozott frigy még ma sem ritka arrafelé.

A sivatagi királyságban élő egyiptomi megkezdte az előkészületeket, a két család pedig az ünneplést. De amikor a vőlegény kiment a reptérre a menyasszony elé, aki talpig esküvői ruhában lépett le a gépről, megdöbbent a látványtól. Az ara ugyanis nem az a lány volt, akinek a képét látta, és akit kész volt elvenni. Menekülőre fogta hát – írja a szaúdi híroldal, az Al Marsad.

A menyasszonyt sokként érte a fordulat, nem tudta, mit is tehetne. Üldözőbe vette hát a vőlegényt. A többi utas először azt hitte, a férfi ellopott valamit a nőtől, ezért van a hajsza végig a terminálon. Aztán ők is megdöbbentek, amikor megtudták, minek is voltak a szemtanúi.

A házasságból egyébként nem lesz semmi. A nő döntött így. Vagy már előtte a férfi…

Fotó: Al Marsad

(Visited 3 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez