Áradás vitte el a házát, pedig azt hirdette, hogy az ilyesmi a melegek büntetése

Nagyon rossz a helyzet az amerikai Louisiana államban, 40 ezer otthont vitt el a példátlanul nagy áradás, eddig tizenhárom halottja van a természeti csapásnak.

A tragédia közepette viszont egy jó adag irónia is belefért a történésékbe, hiszen Tony Perkins otthona sem maradt sértetlenül. Ez az a Tony Perkins, aki a Family Research Council nevű, melegellenes szervezet feje. Sőt, ez az a Tony Perkins, aki szerint a természeti katasztrófák azért csapnak le a modern világra, hogy Isten ezzel büntesse a melegeket – írja a Boingboing.

Ugye akkor ez két dolgot jelenthet. Ha Perkins “logikáját” követjük, akkor ő maga is meleg kell legyen. Aztán ott van a másik lehetőség (bármilyen földtől elrugaszkodott legyen is), hogy a természeti katasztrófák mégsem specifikusan a melegeket támadják és nem ezért büntetik elfajzott világunkat.

Ha semelyik sem tűnt szimpatikusnak, akkor nincs miért csüggedni, Perkins lerántja a leplet: EZ az áradás nem a melegek miatt történt. Ez inkább egy “csodálatos, erőt adó spirituális kihívás.”

Úgyhogy most megnyugodhat a már említett 40 ezer család  (hiszen mi aggasztaná jelen helyzetükben jobban őket?):  valószínűleg ők sem melegek.

Fotó: Boingboing

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez