Óvodában erőszakoltak meg egy kislányt Indiában

A három és fél éves kislányt szexuálisan bántalmazták egy neves magánóvodában. Az édesanya tett feljelenést a rendőrségen.

Gurgáon városban letartóztatták azt a 32 éves gyanúsítottat, aki ideiglenes alkalmazottja volt a Lancers Nemzetközi Óvodának – írja a Times of India. A híroldal szerint ez már a második ilyen eset a városban az elmúlt hónapokban. Áprilisban például egy négy éves kislányt erőszakolt meg egy szintén híres intézmény alkalmazottja, miközben a gyerek hazafelé tartott a buszon.

A Lancers óvodása otthon kezdett panaszkodni édesanyjának, hogy nincs jól, intim részein fájdalmat érez. Az anya a korábbi incidensre jól emlékezett, ezért azonnal megvizsgáltatta a gyereket, hogy kiderüljön, mi okozza a fájdalmat. A gyerek azt is bevallotta, hogy egy „bácsi” vitte őt be a mellékhelyiségbe, ahol fogdosni kezdte. A férfi azután arra kérte a lányt, hogy ne mondja el senkinek, ami történt.

Az anya azonnal az óvodába ment, ahol azonosították is az elkövetőt. A férfiról kiderült, hogy 2 napja dolgozott ott. Az igazgató azt mondta: minden lehetséges támogatást megadnak a családnak.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez