Szexért ingyen albérlet Londonban

Mi van az ilyen hirdetések mögött? Ennek járt utána egy fiatal és csinos újságírónő Nagy-Britanniában.

A hirdetések nem a társkereső oldalakon jelentek meg, hanem a lakás kiadó rovatban. A tulajok nem is tagadták: szexet akarnak cserébe az ingyenes belvárosi szállásért. Londonban csak méregdrágán lehet jó lakáshoz jutni a belvárosban. Ahol a tulajdonosok egy része úgy gondolja: lemond a lakbérről, ha cserébe megértő, fiatal és csinos partnert kap…

Mégis, egy héten hány szexuális aktusra számít? – kérdezte a fiatal újságírónő, aki mint naiv lány érdeklődött a világvárosban. Velem könnyű kijönni! – válaszolta a férfiú, aki nem is titkolta: a partnernek nemcsak a lakást, de az ágyat is meg kell osztania vele. Mások egyből a mellbőség felől tudakozódtak a telefonban. Ez volt az albérlet legfőbb feltétele. Egy nyugdíjas komoly kapcsolatra vágyott: nemcsak szexre számított, de arra is, hogy a vállalkozó szellemű ifjú hölgy elkíséri őt a városba, ha étterembe, színházba vagy moziba megy.

Nem a szexrovatban kellene ezeket a hirdetéseket leadni? – kérdezte a vizsgálat végén a fiatal újságírónő. Végül is ez is a prostitúció egyik formája. A Craigslist, egy jó nevű hirdetési ügynökség viszont az ingatlan kiadó rovatban közli a hirdetéseket, melyek elsősorban vidéki és külföldi lányokat céloznak meg. Akik ily módon akarják megspórolni a lakbért Londonban, ahol a belvárosban egekbe szöktek az árak, és ezt a szexre éhes férfiak igyekeznek is kihasználni.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez