A szívdöglesztő teásfiú után az álomszép zöldségeslányért őrül meg a világ

Szabdzsi wali. Vagyis zöldségárus, méghozzá Nepálban. A fotója a Twitteren tűnt fel, és máris felrobbantotta az internetet.

A kék szemű és hihetetlenül jóképű pakisztáni Arshad Khan története, úgy tűnik, cunamit indított el. A Twitteren pillanatok alatt népszerűvé vált teafőző fiú után mások is igyekeznek megmutatni, milyen gyönyörű emberek vannak az ázsiai vidék hétköznapi helyszínein. Az új sztár egy zöldségárus lány, aki kurtának nevezett hagyományos zöld ruhájában, a fejére pántot vetve viszi át műanyag ládákban a terményt egy függőhídon Nepálban, Gorkha és Csitwan között.

lany1

 

A szépséges Kuszum Srestráról  egy nepáli fotós készített képeket. Miután a Twitter világa szerelembe esett a szép fiatal lánnyal,  egy helyi lap utánajárt annak, ki is ő. Kiderítette, hogy egyetemista – közgazdaságot tanul, és szabad idejében falusi szüleinek segít eladni a zöldséget és a gyümölcsöt a piacon.

lany3

Hogy az ő élete meg fog-e változni a hirtelen siker után, azt még nem tudjuk. A jóképű teafőző fiú Iszlámábádból mindenesetre már nem főz teát, legalábbis másoknak nem. Alig pár nap alatt modellnek szerződtették, és egy szappanoperában is szerepet kapott.

chailwala

Fotó: Twitter

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez