Németországban keresi a szerencséjét a szíriai pornósztár

Globális figyelmet vívott ki magának az egyik, Németországban élő szíriai menekült. Azzal, hogy pornósztár lett belőle.

Antonio Suleiman még csak most 19. Mindig is színész akart lenni. Miután négy évvel ezelőtt Németországba került, megpróbált bejutni ebbe a világba. De hiába tanulta szorgalmasan a nyelvet, azt mondja: minden ajtót becsaptak előtte, amikor kiderült, honnét jött. Akkor más munkát próbált találni, de sem végzettsége, sem gyakorlata nem volt. Próbálkozott volna mosogatással, de az sem jött össze. Ekkor jutott eszébe a pornóipar. De még onnét is elküldték – mondja a Local című lapnak.

Végül egy angol producer, akinél német néven jelentkezett, igent mondott, és Belgiumban végre kapott szerepet – felnőtt filmekben. Kettőt is forgatott, 500-500 euróért, de aztán több lehetőség nem jött.  Akkor a kezébe vette a sorsát. Elhatározta, hogy Barcelonában elkészíti az Arab Király című opuszt, hogy megteremtse a hiteles arab pornó műfaját. Nem csak főszereplő ebben, ő a producer is.

Kapott hideget-meleget a németországi szír közösségtől. Azzal is megvádoltak, hogy az olyanok miatt nézik le a menekülteket, mint amilyen ő is. A család sem örült, a rokonok szégyenről és árulásról beszéltek. Csak a barátok támogatták. A támadásokra azt mondja: a munkájával inkább tiszteli, mintsem lealacsonyítja a szíriai testet. Jobb szeretkezni, mint háborúzni.

“Már több mint öt éve leginkább romok alatt, lemészárolva, a Földközi-tengerbe fulladva vagy veszélyes európai útjukon megaláztatásokat elszenvedve ábrázolják a szíriaiakat. Na, ez az, ami leminősíti a szíriai testet” – érvelt a Local-nak. “Igen, használtam a testemet. Arra, hogy megmutassam: ez a test képes a szerelemre, a szexre, és nem csak azért létezik, hogy meghaljon.”

De azért reméli, kap majd rendes szerepet is – ez a mostani tevékenység csak a karrierje kezdete. Amerikába készül. Nem arra akarja használni az adottságait, hogy felizgassa a nézőket – mondja. Inkább olyant csinálna, amivel elgondolkodtatja őket.

Fotó: Instagram

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez