Tegyük a világot könyvekben a karácsonyfa alá! – mától kedvezményes vásár a Globobook kiadónál

Valami különlegeset és igényeset szeretne ajándékozni szeretteinek karácsonyra? A megoldást a Globobook kiadó nyújthatja. A világ egzotikus tájait bemutató könyveit kedvezményesen kínálja mától majdnem egészen az ünnepig a budapesti Benczúr Hotelben.

Mert olvasni jó. Már tavaly is nagy siker volt a Globobook Kiadó karácsonyi vására, ahol Marokkót, Afrikát, a világ legszebb szállodáit nem a szokásos lexikon formában mutatják be a szerzők. Izgalmas kalandot nyújtanak a nagyvilág különböző tájairól – mondja a GLOBOPORT MÉDIA Holding cégcsoport-főszerkesztője, Kiss Róbert Richard.

Kiss Róbert Richard az idén is dedikálja majd könyveit.
Kiss Róbert Richard az idén is dedikálja majd könyveit.

Ráadásul ezeket a műveket kedvezményes áron vásárolhatjuk meg november 28. és december 5., majd december 10. és 22. között a budapesti Benczúr Hotel Munkácsy termében. A karácsonyi vásáron viszont akár 50 százalékos kedvezményt is elcsiphetünk. Megismerkedhetünk több, gyönyörűen illusztrált kötetben a világ legszebb szállodáival, a világtörténelem legszebb nőivel, a kétszínű Marokkóval vagy a daliás régi időkkel. De kedvezményesen kapható még a Tropical magazin CD-melléklettel ellátott Afrika különszáma is, akárcsak Kembe Sorel-Arthur: Gulyásleves négercsókkal és Szabadi Klaudia: Halj meg, tuszi című könyve.

konyv

A helyszínen más könyvek is megvásárolhatók, többek között Dr. Steier József Az Ebola poklában jártam című könyve is, mely mű bevételének egyik felét a Magyar Afrika Társaság Ugandában épülő kórházának, a másik felét pedig a guineai Nőszövetségnek ajánlja fel az író. Az izgalmas könyveket és gyönyörű fotókkal ellátott albumokat minden nap 15:00 és 19:00 óra között árulják. Péntekenként pedig a szerzők dedikálnak, így az ő személyes ajánlásukkal is a fa alá kerülhet a világ – könyvekben.

dedikal2

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez