Miről beszélgetett Trump fia és a muzulmán komikus a repülőgépen?

Jóllehet a cím úgy hangzik, mintha egy ósdi vicc első sora volna, nem egészen az. Az arab-amerikai komikust és Eric Trumpot egy Skóciába tartó járaton ültette egymás mellé az egyik légitársaság.

Mo Amer jegyét túlfoglalás miatt turistáról business-re cserélték, és az élet már hozta is elébe ezüsttálcán a következő műsora témáját. Eric Trump mellett kapott ugyanis helyet, aki nem más, mint a megválasztott amerikai elnök fia.

“Ott ült a Trump-pulcsijában mellettem. Megkérdeztem: ezt most komoly? Vagy valami kandi kamerás cucc? Végül is palesztin vagyok, vagy mi. Tudjátok, nálunk minden összeesküvés. Bár ez nyilvánvalóan Allah műve, Allah próbál meg így üzenni nekem. Tényleg.” – mesélte később a Buzzfeednek adott interjúban.

De ha már ott ült, nem vesztegette az időt. Nekiállt kitárgyalni Eric Trumppal, hogy mit gondol az apja muszlimellenes nézeteiről. Aztán gyorsan posztolt egy szelfit a Trump-fiúval. “Hé, most indulok a nagy-britanniai turnéra, és ‘véletlenül’ Eric Trump mellé kerültem. Jó hír, hogy nem kellett regisztrálnom és azonosítanom magam. Lesz néhány kérdésem útközben.”

Kampányában Donald Trump azt hirdette, hogy nem engedné muzulmánok belépését az országba és regisztrálná, listázná az amerikai muszlimokat is. Akárcsak a 2. világháború idején tették a japánokkal. Ám ezt a kampányigéretet Trump megválasztása után visszaszívta a Fehér Ház leendő kabinetfőnöke.

Szóval az arab komikus arról biztosította a megválasztott elnök fiát, hogy eszük ágában sincs regisztráltatni magukat, igazolványt csináltatni, vagy bármi hasonló sz*rságot. Mire Eric azt mondta neki: Te komolyan elhiszel mindent, amit olvasol? Tényleg azt hiszed, hogy meglépnénk ezt?

Amikor felszállt a gép, Amer azt twittelte: felszállunk. Ha nem érkeznék meg Skóciába, TUDJÁTOK, MI TÖRTÉNT VELEM!!#Trump.

Megérkezett.

 

Fotó: Facebook

 

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez