Ez nem a Jurassic Park jelenete, hanem egy átlagos floridai vasárnap!

Egy minibusz méretű aligátor látványa még a filmekben is sokkoló. Azt azonban elképzelni is nehéz, milyen, amikor előttünk sétál el egy ilyen monstrum.

Kim Joiner a Facebookra töltötte fel azt a videót, amin éppen egy óriásaligátor keresztezi a turistaösvényt, Lakeland város külterületén. A hölgy éppen sétálni indult, arra azonban álmában sem gondolt, hogy egy ilyen ritka példányt örökíthet majd meg az átlagosnak indult vasárnapon.

A nőstény aligátorok ritkán nőnek ilyen nagyra, így feltehetőleg egy hímről lehetett szó. A körülbelül három méteres állat nyugodtan átsétált az úton, a felvételen pedig jól látható, hogy a háttérben emberek figyelik a jelenetet, teljes döbbenettel.

A The Huffington Postnak nyilatkozó hölgy elmondása szerint ezen a területen sok aligátor megfordul, ilyen hatalmas méretűt azonban ritkán látni. A legnagyobb, Florida állam területén befogott aligátor több, mint 4 méteres volt. Júniusban szintén világhírre tett szert egy óriáspéldány, amely egy golfpályán bukkant fel, nem messze a most dokumentált példánytól.

Kép forrása: Facebook

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez