Csak 1 dollárjuk volt az esküvőre, de végül ingyen nászutazhattak

A fiatal kenyai pár szűkös anyagi körülményei miatt nem engedhette meg magának az ünneplést, egy cég viszont segített rajtuk.

Wilson Muturu és felesége, Ann Wambui házasságkötésükre csak 1 dollárt tudtak szánni, ebből pedig gyűrűket vettek. Pólóban, utcai viseletben mondták ki az igent egymásnak, és a ceremónia után nem volt sem vacsora, sem egyéb ünneplés. A nászút szóba sem jöhetett, így azt nem is tervezték. Történetük azonban felkerült a világhálóra, a pap ugyanis megosztotta a Facebookon az esküvő részleteit.

A kenyai párhoz hamarosan bekopogtatott egy utazásszervező cég, és felajánlott nekik egy 5 napos nászutat Mombasába. Túl messzire nem utaztak, hiszen maradtak Kenyában, de az ajándékot örömmel fogadták, és boldogan töltötték el a nászutat a négycsillagos szállodában. Azért nagyon nem rúgtak ki a hámból, egy interjúból ugyanis az is kiderült, hogy túl sok programon nem vettek részt.

“Hazamentünk, ugalit és sukuma wikit ( kenyai ételkülönlegességek ) főztünk, ettünk, aztán aludtunk. Semmi különlegeset nem csináltunk” – nyilatkozott az eDaily hírportálnak a 26 éves férj, amikor a nászútjukról kérdezték.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez