Közel voltam a teljes összeomláshoz – őszinte vallomás Harry hercegtől Diana haláláról

A herceg egy rádióinterjúban nyílt meg a Telegraph riporterének édesanyja haláláról és az azt követő időszakról, ami nem volt mentes a nehézségektől.

Harry herceg 12 éves volt, amikor édesanyja, Diana hercegnő tragikus körülmények között elhunyt egy balesetben. Ezt követően csaknem 20 évig tartott, amíg feldolgozta az eseményeket, és most, 32 évesen állt ki a nyilvánosság elé, hogy valljon a nehéz időszakról.

A Telegraph riporterének adott interjúban a lelki betegségek és traumák feldolgozása volt a téma. A királyi család tagja őszintén beszélt róla, hogy egészen 28 éves koráig nem volt képes szembenézni a démonaival, a húszas évei “totális káoszban” teltek el és voltak olyan pillanatai is, amikor olyan indulatok dúltak benne, hogy akár meg is tudott volna ütni valakit.

“Biztosan állíthatom: az, hogy 12 évesen elvesztettem az édesanyámat és az, hogy ezért érzelmileg teljesen bezárkóztam az utóbbi 20 évben, nos, komoly hatással volt a magánéletemre és a munkámra is” – mondta Harry az interjúban. Arról is beszámolt, hogy ezen csak súlyosbított a Diana halála körül kialakult médiafelhajtás, akkoriban ugyanis a rá minden oldalról zúduló hazugságokkal és téveszmékkel is meg kellett küzdenie a fájdalom és gyász mellett.

A feldolgozásban testvére, Vilmos herceg segített neki, akinek javaslatára segítséget kért szakembertől is. Most, 32 évesen érzi úgy, sikerült a helyükre tennie a dolgokat és már az emberi kapcsolatait is megfelelően tudja kezelni. Erre a legjobb bizonyíték, hogy a hírek szerint barátnőjével olyannyira komolyra fordult a kapcsolata, hogy amint befejezték a Kensington palota felújítását, vele együtt fog beköltözni a híres birtokra.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez