Meglepően normális életet él Vilmos herceg és Katalin hercegné

Szeretik a gyorskaját, imádnak sorozatokat nézni és Vilmos álnéven kér számokat a kívánságműsorokban. A királyi pár a BBC Radio1 stúdiójában járt, ahol magánéletük kulisszái mögé engedtek betekintést.

Eredetileg mentális egészségkampányuk miatt érkeztek a rádióba, de a műsorvezetők kaptak az alkalmon, és rendesen kikérdezték Vilmost és Katalint a magánéletükről. Ők boldogan válaszoltak a hétköznapjaikat firtató kérdésekre, válaszaikból pedig az is kiderült, hogy teljesen átlagos családként élnek a négy fal között, és szabadidejükben is próbálnak elvegyülni – már amennyire sikerül.

Szeretik például a gyorskaját, és gyakran rendelnek házhoz curryt. Na persze nem úgy, hogy a futár becsenget a Kensington palotába – aminek jelenleg még tart a felújítása -, hanem elküldenek valakit a személyzetükből, hogy vegye fel az ételt, majd vigye haza nekik. Kisgyerekes szülőként már a könyökükön jön ki a mesecsatornák felhozatala. Ezért amint lefeküdtek a gyerekek, előkerülnek a kedvenc sorozataik, a Homeland és a Trónok harca. Az utolsó koncert, amin voltak, egy Coldplay koncert volt, Vilmos pedig álnéven szokott a Radio1 műsorában számot kérni – többek között ezekről is beszéltek a meglepően őszinte interjúban. Azt is elárulták, hogy Erzsébet királyné születésnapjára a gyerekek által készített ajándékot vittek, hiszen annak mindig nagyon örül a nagymama.

Miután rendesen kivesézték a magánéletüket, előkerült a mentális egészség is. Az utóbbi időben egyre gyakrabban nyilatkoznak a témában, fontosnak tartják ugyanis, hogy a mentális problémákról őszintén lehessen beszélni. Legutóbb például Harry herceg kampányolt a nemes célért. Akkor saját életét hozta fel példaként, édesanyja halála után ugyanis közel volt a teljes összeomláshoz. Azóta azonban szerencsére felépült és feldolgozta a traumákat, most pedig másokon is szeretne segíteni, Katalinnal és Vilmossal karöltve.

 

Fotó: Getty

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez