Ha eleged van a szürkeségből, választhatod a napsütést is Pattayán

Január vége sokaknak az év legrosszabb időszaka. Már túl régóta tart a szürkeség és még messzinek tűnik a tavasz. Mit tehetnénk, hogy jobban érezzük magunkat?

Repüljünk a télből a nyárba. Ha gépre szállunk, néhány óra múlva lábunk előtt heverhet a kéklő tenger, a szikrázó homok, a langyos szélben hajladozó pálmaliget. Például Pattayán, ahol szikrázóan tiszta tengerpart, igazi keleti nyüzsgés, töméntelen látnivaló és vendégszerető emberek várnak. Évente több millió turista keresi fel Thaiföld egyik legnépszerűbb üdülőhelyét.

pattaya_thailand

A város minden látogatójának azt nyújtja, amire a legjobban vágyik. Tudatosan fejlesztették így a helyet. A modern idegenforgalom minden kelléke megtalálható itt: golfpályák, bevásárlóközpontok, nemzetközi lovas klub, yachtklub, a vízi sportok széles választéka, a búvárkodástól, a szörfölésen át a Jet Ski-ig. Mindez egy karnyújtásnyira van csak az egzotikus hangolatú Naklua városrésztől, amely hangulatos kávézóival, éttermeivel és szórakozóhelyeivel csábít. Pattaya igazi kuriózuma a Wongamat Beach, a legtisztább és legszebb tengerpart. Itt található a Francia Sofitel Hotel és a Sanctuary of Wongamat Projekt, amely egyedülálló lehetőséget nyújt azoknak, akik úgy szeretnének közel lenni a lüktető nagyvároshoz, hogy közben élvezhessék a téli üdülés nyugalmát.

pattaya-thailand

Kalandra fel hát, viszlát, szürke tél!

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez