Ezt az eljegyzést kreativitásban lehetetlen felülmúlni – videó

Egy ausztrál nő másfél évig hordta a nyakában a jegygyűrűjét, úgy, hogy nem is tudott róla. A vőlegény kreativitásával rendesen feladta a leckét azoknak, akik ötletes lánykérést terveznek, hiszen ennél eredetibb módszert ritkán látni.

Egy ausztrál férfi 2015 nyarán különleges, saját maga által készített ékszert ajándékozott a barátnőjének az egyéves évfordulójukra. Terry fából faragta ki a medált, a belsejébe azonban elrejtett egy gyönyörű gyűrűt – akkor ugyanis már tudta, hogy egy nap meg fogja kérni barátnője kezét. Anna minden nap viselte az ékszert, onnantól kezdve másfél évig, anélkül, hogy tudta volna: eljegyzési gyűrűje ott van a nyakában.

Másfél év múlva, 2016 novemberében a pár kirándulni indult Tasmániába, ahol egy barlangot látogattak meg. A Smoo barlangot kapcsolatuk elejétől kezdve szerették volna megnézni, így Terry úgy döntött: ezt a helyszínt választja a nagy kérdéshez. Előtte viszont elkérte Annától a nyakláncot, azzal az ürüggyel, hogy szeretne róla egy fotót készíteni.

Mielőtt visszaadta volna a medált, feltűnés nélkül egy késsel feltörte az egyik illesztésnél, majd egyből le is térdelt, és megkérdezte barátnőjét, hogy hozzámenne-e feleségül. A nő elsőre megdöbbent, de amikor rájött, mi történik, igent mondott a kérdésre. Utána azért kapott hideget-meleget az ifjú vőlegény, amiért így átverte menyasszonyát, hiszen vajon mi történt volna akkor, ha Anna elhagyja az ékszert, amiről azt sem tudja, hogy ott lapul benne a jegygyűrű?

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez