Álom marad az első osztály, kikapott a Kisvárda

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – Kisvárda Master Good 1-0.

 

NB II: 38. forduló

Balmazújváros–Kisvárda Master Good 1–0 (0–0)

Balmazújváros, 2435 néző, v.: Pintér Cs. (Becséri, Vígh-Tarsonyi).

Balmazújváros: Szécsi G. – Bokros, Rus, Tamás L., Virág A. – Kovács Á. (Vólent, 88.), Sigér, Vajda S., Bódis – Zsiga E. (Heffler N., 86.), Fekete Á. (Belényesi, 77.). Vezetőedző: Feczkó Tamás.

Kisvárda: Ivancsics A. – Talabér, Fodor F., Vermes, Vári B. – Horváth A. (Fodor A., 73.), Lucas – Gosztonyi, Oláh G. (Erős G., 66.), Cseri T. (Horváth Z., 79.) – Rajczi. Szakmai igazgató: Révész Attila.

Gól: Zsiga E. (1–0) a 83. percben

Küzdelmes első félidőben a Kisvárdának volt egy igazán komoly helyzete. A második félidő végén a Kisvárda kitámadott, ezt kihasználva a 83. percben megindult a Balmazújváros, Kovács Ádám jobboldali beadása után a labda átkerült a túloldalra, ahol Zsiga Ervin lekezelte, majd 12 méterről jobbal a kapu bal oldalába lőtte, 1–0.

A hosszabbításban a Balmazújváros rúgott egy lesgólt, majd egy balmazújvárosi szabálytalanság után kisebb dulakodásra is sor került.

Mesterszemmel:

Révész Attila: – Gratulálok a Balmazújváros sikeréhez. Elsőként Feczkó Tamásnak, aki megyénkből származik, második körben a hazai csapatnak. A Balmazújváros kész van az NB I-re. Az első félidő a terveinknek megfelelően alakult, a másodikban a Balmazújváros kerekedett felül. A gól előtt is voltak helyzeteik a hazaiaknak. Az újvárosiak nagyon akarták a sikert, és egy kontratámadásból lőtt góllal meg is nyerték a meccset.

Feczkó Tamás:– Az első félidőben feszültek voltunk, nem azt játszottuk, amit szerettünk volna. A második félidőben több gólt is rúghattuk volna. A második legjobb csapat jutott fel az NB I-be. A Kisvárdát oda-vissza vertük, a jelenlegi sikert megalapoztuk a múlt heti győzelemmel. Megérdemelten nyertük a mai meccset, a jobb csapat diadalmaskodott.

Forrás: frissmedia.hu

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez