125 dollár miatt problémáztak – végül 1 millió dollárt kell fizetniük

Sokallták az esküvői fotós díjszabását, ezért lejáratták őt. A fotós azonban perre ment, a bíróság pedig neki adott igazat.

Egy dallasi házaspárnak több mint 1 millió dolláros kártérítést kell fizetnie az esküvői fotósnak, amiért az interneten lejáratták. A történet 2014-re nyúlik vissza, azonban csak most sikerült pontot tenni a végére. Andrea Polito 3 éve jól menő fotósként dolgozott Texas államban, karrierjének azonban véget vetett, amikor elvállalta Andrew és Neely Moldovan esküvői fotózását. A bonyodalmak akkor kezdődtek, amikor a fotós az esemény után a szerződésben foglaltak szerint benyújtotta a fennmaradó számlát, 125 dollárról. Ezt a házaspár nem akarta kifizetni, mivel még nem kapták meg a nagyfelbontású fotókat, a teljes összeg kiegyenlítéséig azonban Andrea Polite ezt megtagadta tőlük. Több levélváltás következett, majd mivel nem tudták rendezni az ügyet, a házaspár a közösségi médián keresztül kezdett lejárató kampányba a szakember ellen, sőt, még a helyi tévében is elmondták a saját verziójukat a történetről.

Az ügy odáig fajult, hogy a fotós beperelte a házaspárt hitelrontásért. Azt állította, hogy a negatív hírverésnek köszönhetően elesett a munkáitól és még a stúdióját is be kellett zárnia. A Washington Post beszámolója szerint a bíróság az ő javára döntött, és a 125 dollár helyett most több, mint 1 millió dollárt kell kifizetnie a szűkmarkú házaspárnak.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez