Kannibál sebész garázdálkodik az Urálban

Aramil városában a nők nem mernek kísérő nélkül az utcára menni, miután egy nő hulláját találták meg a folyóparton megcsonkítva. A 30 körüli nő lábáról az izmokat és a húst sebészi precizitással távolították el. Ugyanígy vágták le az egyik mellét.

Az áldozat mellett sebészkesztyűket találtak. Ezért keresztelte el a közvélemény a gyilkost “kannibál sebésznek” – írja a Daily Mail.

A rendőrség nyomoz, de semmilyen kézzelfogható nyomra eddig nem bukkant. Rosztov városában egy megszállott sorozatgyilkos 52 embert tett el láb alól. Kézre kerítése több mint tíz évig tartott, mert a nagy Szovjetunióban az volt a hivatalos álláspont, hogy nálunk nincsenek sorozatgyilkosok. Most is a legvadabb pletykák terjednek az orosz kisvárosban arról, hogy a “sebész” kannibál lenne, vagyis azért végez áldozatával, hogy a húsából falatozzon.

A Szovjetunió bukása után hihetetlen mértékben megnövekedtek az extrém bűncselekmények, de ezekről a sajtó csak ritkán számol be. A központi álláspont ugyanis az, hogy ” nem kell pánikot kelteni!” Így az Urálban levő orosz kisváros polgárainak marad a hétköznapi rettegés: mikor csap le újra ” a kannibál sebész”, aki óvatlanul otthagyta a kesztyűit az áldozat mellett Aramil városában Oroszország kellős közepén.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez