Amikor egy férfi lett a szépségkirálynő

Az esetet Kazahsztánban jegyzik.

Egy 22 éves férfimodell is bejutott a virtuális Miss Kazahsztán döntőjébe. Arina Alijevára, aki igazából Ilaj Gyagilev, több mint 2 ezren szavaztak az online szépségversenyen. Ekkor meg is kapta a virtuális Miss Simkent koronáját. Simkent Dél-Kazahsztán fővárosa, az ifjú modell ennek az országrésznek lett az online szépségkirálynője.

Screenshot

Uralkodása azonban nem volt hosszú életű. Lebuktatta magát, a szervezők pedig kizárták hamis adatközlés miatt. A regionális cím és az országos döntőben való részvétel  Ajkerim Temarkhanovára szállt – aki ugyan mindössze 1975 voksot kapott, viszont tényleg nő.

Screenshot (1)

Gyagilev meg is magyarázta, miért csinálta azt, amit csinált. “Sok lány hiszi, hogy a külső a fő, és kemény munkába kerül elérni, hogy tényleg szép legyen. Fogadtam a barátaimmal, hogy még egy férfi is el tudja magát adni gyönyörű nőként.” Öt év  modellkedéssel a háta mögött már csak egy fotósra, egy fodrászra és egy sminkesre volt szüksége ahhoz, hogy megteremtse Arielt. Az azért őt is meglepte, hogy milyen messze jutott el a virtuális szépségversenyen.

Forrás: BBC

(Visited 3 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez