Világsztárok, akik farmon nőttek fel

Ma Hollywood ünnepelt színésznői, de korábban nem állt tőlük távol a kemény, fizikai munka sem, hiszen gyerekkorukat vidéken, a földeken és állatok között töltötték.

Mi a közös Charlize Theronban, Eva Longoriában, Taylor Swiftben és Miley Cyrusban? Ma mind a négyen a vörös szőnyegen pózolnak a fotósoknak, hollywoodi gigaprodukciókban játszanak, ünnepelt sztárok, akiktől azonban nem áll távol a vidéki élet sem. Gyerekkorukat ugyanis mindannyian vidéken, egy farmon töltötték.

000ct

Charlize Theron Dél-Afrikában nőtt fel, Benoniban. Természet iránti rajongását annak köszönheti, hogy korai éveit egy farmon töltötte, ahol a kedvenc háziállata – és egyben legjobb barátja is – Bok, a kecske volt.

000eva

A Született feleségek színésznője, Eva Longoria Texasban, egy ranchon nőtt fel. Santa Rita-beli évei olyannyira a szívéhez nőttek, hogy a mai napig lelkes támogatója a mezőgazdaságnak, és még egy dokumentumfilmet is készített a témában.

000ts

Taylor Swift ma a slágerlistákat uralja, mielőtt azonban countryénekesként elkezdte volna a karrierjét, mezítláb rohangált a pennsylvaniai Readingben fekvő farmjukon. Azóta gyakran megemlíti az interjúkban, hogy ez volt számára a lehető legcsodálatosabb gyerekkor.

000mc

Miley Cyrus egy 500 hektáros farmon nőtt fel, Tennessee-ben, Franklinben. A napjai legnagyobb részét a szabadban töltötte, szintén mezítláb, rengeteg háziállattal körülvéve. Egy interjúban erre vezette vissza a meztelenség iránti rajongását.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez