Bíróság előtt a szexrabszolgák guruja

Húsz év alatt összesen 16 ezer szexrabszolgája volt a most 57 éves Keith Rainere-nek, akit kedden állt a bíróság elé New Yorkban.

A gurut nemrég Mexikóban tartóztatták le, és kiadták az Egyesült Államoknak. A vállalkozó szellemű férfiú azért menekült Mexikóba, mert a New York Times tavaly októberben hosszú riportot szentelt a szexrabszolgaság ügyének Brooklynban.
A guru itt alapította meg cégét Executive Success Program /ESP/ néven 1998-ban. Az ötnapos kurzus azt ígérte, hogy feltárja a jelentkezők belső potenciálját és segít kiteljesíteni azt. Ötezer dollár volt a részvételi díj. A program népszerű volt: egyre másra nyíltak a “műhelyek” szerte az Egyesült Államokban, Kanadában, Mexikóban. Csakhogy az 5 ezer dollár sok jelentkező számára túlságosan is nagy összegnek bizonyult. A cég hitelt nyújtott és az adósok – mind nők – fokozatosan a guru szexrabszolgái lettek.

2015-ben a guru megalapította a DOS szervezetet, mely deklaráltan a szex-rabszolgaságra épült. A piramis csúcsán állt maga a guru. A szexrabszolgák pedig vállalták: bármikor bármit megtesznek a kedvéért. Ezt egy ünnepélyes aktussal szentesítették: a guru nevének kezdőbetűit beleégették a jelentkező bőrébe. Az hiába üvöltött és kapálózott: a többi szexrabszolga lefogta őt, miközben a guru végrehajtotta a megbélyegzést. A szekta két részre oszlott: volt a mester és voltak a rabszolgák. Akiknek az engedelmességét leleményes módszerrel biztosította a guru.

Egyrészt filmre vették az ünnepélyes esküt és a megbélyegzést. Ez nem volt elég: minden szexrabszolgának önmagát súlyosan kompromittáló videót kellett készítenie és leadnia a gurunak. Aki ezzel aztán kézben tartotta a szexrabszolgákat, akikből legutóbb 15 vagy 20 volt New Yorkban. Ha elítélik, akkor a guru minimum 15 éves fegyház-büntetésre számíthat, de lehet belőle akár életfogytiglan is. A guru és a szexrabszolgák története a 21. században nagy megdöbbenést váltott ki a feminista szervezetek körében, hiszen senki sem akarta elhinni: manapság is lehetséges a szexrabszolgaság a világ pénzügyi központjában, New Yorkban…

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez