A pornószínésznő hitelrontásért perli Donald Trumpot

Stormy Daniels, aki azt állítja, hogy 2006-ban szexuális kapcsolatban állt az USA jelenlegi elnökével, újra beperelte Donald Trumpot. Ezúttal hitelrontásért.

Egy televíziós interjúban ugyanis Stormy Daniels azt állította: Trump egyik embere megfenyegette, hogy ha nem fogja be a száját, akkor baja eshet a kislányának. Trump Twitteren kitalációnak minősítette a szorit. Forget it! Felejtsd el! – üzente a pornószínésznőnek. Aki azonban ragaszkodik ahhoz, hogy a fenyegetés valóban megtörtént 2016-ban, Trump elnökválasztási kampánya előtt. Manhattanben egy bíróság befogadta Stormy Daniels panaszát. Így ebben az ügyben is megindul a vizsgálat Trump ellen.

Los Angelesben folyik egy másik hasonló per az USA elnöke és régi személyes ügyvédje ellen. Stormy Daniels, akinek eredeti neve Stephanie Clifford azért perli Trump ügyvédjét, mert állítása szerint 130 ezer dollárt kapott azért, hogy ne beszéljen kapcsolatáról a választási kampány idején. A pornószínésznő szeretné felmondani a szerződést, mert a sajtó nagy pénzeket kínál azért, hogy minél több részletet eláruljon a kapcsolatról. 2011-ben egy pletykalapban már kitálalt: elmondta, hogy Trump nem nagy szám az ágyban. A macsó arculat és a valóság köszönőviszonyban sincs egymással! Trumpot nemcsak ezért nyugtalanítja az ügy, hanem azért is, mert a kapcsolatra épp akkor került sor, amikor a mai First Lady megszülte fiát, Baron Trumpot! A szép Melania a hírek szerint nem bocsájtotta meg, hogy épp a szülés időszakában tartott fenn kapcsolatot férje egy közismert pornószínésznővel. Persze akkor még Donald Trump sem gondolt arra, hogy nemsokára az Egyesült Államok elnöke lesz.

Fotó: Flickr

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez