Harvey Weinstein bilincsben – videó

Megbilincselve vitték a bíróságra New Yorkban a híres hollywoodi szexuális ragadozót, aki önként jelentkezett a hatóságoknál.

Harvey Weinsteint, a neves producert több tucat színésznő vádolta meg szexuális erőszakkal illetve zaklatással. Amióta a New York Times októberben megírta az évtizedek óta tartó zaklatás ügyét, Metoo kampány alakult, melynek keretében sok nő vádolt meg befolyásos férfiakat szexuális zaklatással az egész világon.

“Nagy nap ez a mai a túlélőknek! Sohasem hittem volna, hogy egy napon bilincsben látom majd Harvey Weinsteint!” – nyilatkozta Rose McGowan, az egyik olyan színésznő, aki nemi erőszakkal vádolta meg a neves hollywoodi producert. Harvey Weinstein egymillió dollár ellenében került szabadlábra, de viselnie kell olyan nyomkövetőt, amely a rendőrségnek lehetővé teszi a megfigyelését. Útlevelét is bevonták nehogy külföldre szökhessen. Ha elítélik, akkor Harvey Weinstein ügye precedens értékű lehet a szexuális zaklatási esetekben, nemcsak az Egyesült Államokban, de az egész világon

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez