Hamis amis tartóztatta le a zaklató cukrosbácsit

Az iskolából hazafelé tartó, amis gyerekeket zaklatott egy férfi Lawrence megyében. Pulaski Township Sgt. Chad Adams 39 éves rendőr és két gyerek apukája azonnal le akarta zárni az ügyet, így saját csapdájába ejtette a szexuális ragadozót. Amis női sapkát és ruhát kért az ott élőktől, és kitette magát a magamutogató férfi zaklatásának.

A magamutogató férfi már januárban is zaklatta a gyerekeket a szomszéd megyében. De a rendőrségnek bizonyítékra volt szüksége, anélkül nem tehették hűvösre a férfit. Egyik gyereknek sikerült megjegyeznie a zaklató férfi autójának rendszámát. Az amisok nem akarták, hogy zaklatott gyermekeiknek tanúskodniuk kelljen a bíróságon. Ekkor jött az ötlet, hogy amis nőnek öltözik egy rendőr, aki a női kötény alatt viselte fegyverét, a bilincset és még a rádiót is. Több hétig sétált az utcákon a fagyos mínuszokban, abban reménykedve, hogy őt is megtalálja a szatír.

A rendőr elmondta, abban reménykedett, hogy a férfinek könnyű célpont lesz egy sétáló nő, és nem veszi majd észre, hogy valójában ő egy férfi. Az hogy több heten át női ruhát kellett viselnie egyáltalán nem zavarta, mert csak a célra tudott gondolni, hogy elkapja a ragadozót. Ennek érdekében pedig mindent megtett, és örömmel közölte, hogy a férfi nem zaklatja tovább az amis közösséget.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez