86 éves nagymama rosszalkodik az Instagramon

Kígyóbőr fürdőruhában pózol egy 86 éves nagymama a híres, fényképeket megosztó Instagramon. Képei alá pedig igazi pasizó bölcsességeket ír. Sokan próbálják utánozni az ‘Insta-nagyit’, aki igazi kultuszt teremtett, írja a dailymail.co.uk.

Forrás: baddiewinkle on Instagram

Baddie Winkle magáról azt állítja, hogy „már 1928 óta képes elcsábítani bárki pasiját”. A 86 éves kedves nagymama Willianstownból hódítja meg a posztok világát. Egy hónapja kezdte el használni az Instagramot, de már 189 ezer követőre tett szert. De ez a népszerűség még nem elég neki. Azért kampányol, hogy bekerüljön Ellen De Genres beszélgetős műsorába, amire valljuk be, nagy esélye van.

Egyik képén merész fürdőruhában pózol, és azt üzeni a közönségnek, hogy „úton a pasid elcsábításához”.

Következő pillanatképén már a gyógyszereit mutatja saját nyelvén, azzal az üzenettel, hogy izgalmasan élem mindennapjaim.

A nagyi nem veti meg a mozgást sem, büszkén mutatja meg a világnak hullahopp tudását is, és elejti a harci üzenetet: „miért twerkelnél, ha hullahoppozhatsz is?”

Persze vannak spontán képei az ágyból is, ahol csodaszép rózsaszín hálóingében mutat békét a világnak.

Álmát, hogy bejusson Ellen talk showjába annyira komolyan veszi, hogy még egy képet is montázsolt, amin épp a műsorban szerepel.

Persze a hírnév sok ellenséget szült számára. Több nyugdíjas próbálta utánozni a szupernagyi képeit. Lekezelően annyit üzent számukra, hogy „minden nagymama csak ‘copy cat’, én pedig az eredetit szeretem.”
Több mint 189 ezren követik, és buzdítják az Insta-nagyit, valaki számára szebbé teszi a közösségi oldalak világát. De több negatív véleményt is kap, hogy egyeseket rémálmok gyötörnek a néni képei láttán.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez