Egy 9 éves fiú nem kér ajándékot szülinapjára, inkább kutyákat ment

A legtöbb 8 éves gyerek szülinapjára egy olyan buliról álmodik, ahol az összes barátja ott van, finom tortát esznek és sok ajándékot kap. Ethan Katz nem ilyen gyerek.

Néhány hónappal ezelőtt, amikor édesanyjával arról beszélgettek, hogy mit szeretne 9. születésnapjára, Ethan eldöntötte, hogy pénzt fog gyűjteni, hogy kutyákat menthessen. “Ethan imádja a kutyákat, mindig is imádta.” – mondta édesanyja Lisa a The Huffington Post-nak.

A családnak egyébként két mentett kutyája van: egy golden retriever Fly, és egy mini golden retriever Brooklyn. Brooklyn nevű kutyájukat tavaly helyezték el náluk ideiglenesen, amikor segítettek a City Dogs Rescue nevű szervezetnek, ám úgy megszerették, hogy eldöntötték örökbe fogadják. Ethan ennek hatására döntötte el, hogy kutyákat szeretne menteni.

Ethan saját tervezésű pólók gyártásába kezdett, és azokat 20 dollárért árulja az interneten. Az ebből befolyó teljes összeget pedig a City Dogs Rescue szervezetnek adja. “Minden nap megnézi, hogy hány pólót adott már el, és megszámolja, hogy ennek segítségével hány kutyát menthetünk meg.” – mondta Lisa.

“Ethan nagyon lelkes a kampányt illetően, és nagyon örülünk, hogy segíthetünk a CDR-nek, hogy minél nagyobb figyelmet kapjanak. Nagyon keményen és önzetlenül dolgoznak azért, hogy minél több kutyát menthessenek meg.” – tette hozzá. A születésnapjáig összesen 2640 dollárt gyűjtött össze, amellyel 10 kutyát tudnak megmenteni. Ám ezzel nem ért véget, az adománygyűjtés folytatódik, azóta pedig már több mint 4000 dollárt gyűjtöttek össze.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez