Ausztrálok vérére szomjazik az ausztrál dzsihádharcos nő

Zehra Duman tavaly tűnt el Melbourne-ből. Férjhez ment egy dzsihádharcoshoz az Iszlám Államban. Most képeket posztolt magáról és más ausztrál és amerikai nőkről, akik a “kalifátus” földjén küzdenek korábbi hazájuk ellen.

Ausztrália és USA! Milyen érzés az, hogy mi öten, akik az országotok földjén születtünk, most a véretekre szomjazunk? Ezt a kérdést tette fel képes beszámolójában a Twitteren Zehra Duman, aki az előírt vallásos öltözetben géppisztolyt emel a magasba a “kalifa” fekete zászlaja mellett. Mögöttük egy hófehér BMW 5-ös szerénykedik. Ötcsillagos dzsihád-életformát élvezünk itt – állítja a propagandisztikus képsor, mely nyilvánvalóan az Iszlám Állam népszerűsítését szolgálja. A hírek szerint már több mint ötszáz lány érkezett a fejlett államokból a “Kalifátus” földjére, hogy korábbi hazája ellen harcoljon. Rakkában, az Iszlám Állam fővárosában külön női dzsihádbrigádot is szerveztek a Nyugatról érkezett nőknek.

Zehra Duman a “kalifátus” földjén férjhez ment egy dzsihádharcoshoz. Férje, Mahmud Abdellatif ugyancsak Ausztrália földjén született. A férj nemrég elesett a fronton. Te győztél! – írta búcsúüzenetében a fanatikus feleség, aki szintén mártírhalálról álmodik valahol Szíriában vagy Irakban. És aki négy amerikai és ausztrál  társnőjével együtt azt állítja, hogy a vérére szomjazik Amerika és Ausztrália katonáinak, akik az önjelölt kalifa ellen küzdenek az Iszlám Állam megsemmisítéséért.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez