Titokban megházasodott Putyin?

Pár nappal ezelőtt Valaam szigetén házasságot kötött Alina Kabajevával Vlagyimir Putyin, számolnak be orosz nyelvű hírportálok.

Már jó ideje nyílt titokként kezelte az orosz és a nemzetközi sajtó is Vlagyimir Putyin és Alina Kabajeva viszonyát. Úgy látszik a nagy korkülönbség (Putyin 62, Kabajeva 31 éves) nem akadályozza a szerelmeseket, tegnap kezdett ugyanis terjedni a hír, április 27-én titokban másodszor is megházasodott az orosz elnök. Az információt először Ser Zm moszkvai blogger posztolta ki Facebook oldalára. Beszámolója szerint a Karéliában található Valaam-sziget Szpaszo-Preobrazsenszkij templomában mondták ki az igent. A titkos esküvőn összesen húszan voltak jelen, olyan vendégek mint például Valenytina Matvijenko, az Orosz Felsőház elnöke, Arkagyij Rotenberg, vállalkozó és Szergej Nariskin, az Orosz Elnöki Hivatal vezetője.

Bár hivatalosan még nem erősítették meg a hírt, az már olvasható a Monostor honlapján, hogy április 27-én tényleg ott járt és ünnepi istentiszteleten vett részt Putyin. Nem ez volna az első eset, hogy hírét keltik az orosz elnök és a sportoló házasságkötésének. Egyetlen dolog különbözteti meg a mostani alkalmat a többitől. A Kreml pár héttel ezelőtt hivatalosította Putyin válását első feleségétől, Ljudmila Putyinától, amelyet még tavaly június 6-án jelentettek be (Oroszországban 2013 a család éve volt).

{youtube}7Q0kkFupnmc{/youtube}

Ráadásul Putyin önéletrajzát annyira frissítették, hogy családtagokként csak lányai szerepelnek benne, első feleségéről, illetve harmincéves házasságáról egy szó nem esik.

 Kapcsolódó cikkek:

Putyin felesége visszavágott, ukrán zászlóba öltözött – képpel: http://www.eurazsiaport.hu/index.php/hirek/oroszorszag/53-eletmod-szines-hetkoznapok/574-putyin-felesege-visszavagott-ukran-zaszloba-oltozott-keppel

Putyin felesége törölve: http://www.eurazsiaport.hu/index.php/hirek/oroszorszag/53-eletmod-szines-hetkoznapok/560-putyin-felesege-torolve

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez