Hova ne utazz! – Legrosszabb úti célok listája

A turizmus szempontjából legrosszabb városok közé tartozik az orosz főváros. Moszkva olyanok mellett kullog a sor végén mint Mumbay, vagy Marrakech.

A leginkább turistabarát városok listáját a Tripadvisor honlap állította össze 54.000 látogató szavazatai alapján. A helyszíneket 16 kategória szerint vizsgálták.

Moszkva a vásárlás és a gyerekkel való utazás miatt lehet rossz választás, viszont a vendégszeretet, a taxi szolgáltatások, vagy a szállások szempontjából vezető helyen végzett. A sort Mumbai a kosz miatt, Marrakech pedig a tájékozódási nehézségek miatt zárta.

A kategorizálás alapján legkedveltebb úti cél Tokió és New York. A japán városban kiváló a tömegközlekedés, valamint a taxi szolgáltatás és ott a legvendégszeretőbbek a helyiek. Az amerikai város pedig éttermei és bőséges látnivalói miatt népszerű.

Az idei vezető úti célok között van Isztanbul, Róma, London, Peking, Prága, Párizs, Hanoi, Siem Reap, Sanghaj, Berlin, Firenze, Buenos Aires, Barcelona, Szentpétervár, Dubai, Chicago, Fokváros, Bangkok, Budapest, Sydney.

Julia Mihalcsuk: Viszlát Pityer

{youtube}y6MYlJJ6Mqs{/youtube}

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez