A Közel-Kelet legmenőbb szállodái II.

Tegnap hetet már bemutattunk közülük, mára újabbakat ígértünk. A legextrábbakon már túl vagyunk, de vélhetően egyikünk sem mondaná vissza az alábbi hatot sem. Pláne ilyenkor, tavasz elején, amikor úgy vágyunk már egy kis napsütésre és kényeztetésre.

A Torch, vagyis Fáklya Katar legmagasabb szállodája. A szobákban iPad kontrollálja a hangulatvilágítást, 12 opcióból választhatnak a vendégek. Akik külön csövön juthatnak át a hotelből Doha legnagyobb bevásárló központjába, ha úgy érzik: a szállodaszámla még nem tett túl nagy kárt a bankkártyájukban.

doha_qatar_april-pedestrian_overpass_torch_hotel_aspire

 

A bahreini Al Arreen Palace and Spa tényleg mindent biztosít, legalábbis a testnek. A világ első hidroterápiás wellness központjával és privát medencéivel, pezsgő- és masszázsfürdőkkel, burjánzó kertekkel. Egy szépséghibája van: mindig teltház van, és belátható időn belül nem is fogad most foglalásokat. Így hát egyelőre csak álmodhatunk az ötcsillagos frissességről, amit kínál.

al-areen

 

A szaúdi királyok földjén, Dzsiddában a Qasr Al Sharq hotelt úgy tervezték, hogy bárki megízlelhesse az uralkodói szabványt. Szerény, aranyból készült mennyezetekkel, Swarovski kristálycsillárokkal, és olasz márvánnyal a fürdőszobákban.

wa_royalstedine_6_750x272_fittoboxsmalldimension_center

 

A Four Seasons a Vörös tenger egyiptomi partján, Sharm el Sheikben. Nem csak a saját partszakasz csodás korallzátonyainak látványával vonzza a vendégeket: a nap végén elsőosztályú hamam, vagyis törökfürdő szolgáltatások várják őket és privát merülőmedencék.

4seasons

 

Az Öbölre néző kuvaiti Regency hotel állítólag maga a megtestesült luxus. A padló fehér márvány, a szobákat olaszok rendezték be, és öt különböző típusú medence közül választhat az, aki éppen úszni vágyik.

the-regency-al-liwan

 

Az abu dhabi St. Regis Saadiyat Island Resortban a vendég kívánsága parancs. Egyedi inasszolgálatával ötcsillagosnál is nagyobb kényeztetést biztosít. Az inas tényleg mindent, vagy majdnem mindent megtesz. Az üzletemberek öltönyét például biztosan zokszó nélkül kivasalja, míg azok az ötcsillagos reggelijüket fogyasztják – bármely napszakban.

_e1a0830

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez