Csaknem pucér videója üldözi a szexi libanoni síelőt

A klippet még három évvel ezelőtt vették fel: Jackie Chamoun egy naptár fotózásához pózolt a Bejrút melletti Faraya síparadicsomban. A szocsi olimpián résztvevő 2 fős libanoni csapat tagja teljes szépségében mutatja meg magát: egyetlen helyen fedi csak egy alig látható ruhadarab. Vagyis mégsem. A sícipő is rajta maradt.

A videó a hét elején kezdett keringeni az interneten. A fotózás után vették fel, nem szánták a nagyközönségnek. A sírajongóknak készített naptár maga még novemberben került a piacra, és már az sem dobogtatta meg minden libanoni szívét. Vagy ha mégis, gondosan titkolták. Sokan látványosan felháborodtak.

Pedig azon a síelő keblét még elfedték a keresztbe rakott lécek. A videón már nem, és azt is leadta hétfőn egy libanoni tévécsatorna. Persze, gondosan kitakarva a szerinte 18+-os részeket. A sajtó botrányt kiáltott, a 22 éves és gyönyörű Chamoun bocsánatot kért. Azt írta a facebook-oldalán, hogy igen, részt vett egy osztrák sínaptár fotózásán, más hivatásos sportolókkal együtt. És igen, megérti, hogy ezek a felvételek népszerűtlenek a hazájában. Ezért bocsánatot kér, tudja, hogy Libanon konzervatív ország, a képek nem tükrözik a kultúráját, és megérti, ha bárkinek is gondja van velük. A videónak pedig egyáltalán nem kellett volna kikerülnie.

Azt kérte: álljon le mindenki a képek terjesztésével, hogy arra tudjon koncentrálni, ami pillanatnyilag a legfontosabb: az olimpiai szereplésére. A poszt után több mint 300 kommentben álltak mellé, és 2 ezer új rajongója is megjelent a facebookon.

De nem mindenki rajong. Az ügyvivő sportminiszter vizsgálatra szólította fel a libanoni olimpiai bizottság elnökét, hogy “megvédjék az ország jó hírét”. Na, több sem kellett a szurkolóknak. Facebook oldalt hoztak létre, Nem vagyok pucér címmel, 7 órán belül ezren csatlakoztak. Sokan saját topless képeiket rakják ki. És azt üzenik a kormánynak, hogy tehetséges és öntudatos emberek üldözése helyett foglalkozzon inkább valós problémákkal. A sajtó is megkapja persze a magáét. Hogy mire vesztegeti az idejét, miközben Libanonban nőket nyomnak el és embereket gyilkolnak meg.

JackyChamounWomenSlalomAlpineFISSkiS0C8xLdsm0Hl
Jackie Chamoun azt mondja: jó móka volt a fotózás. Nem bánta meg. Ő szereti ezeket a képeket.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez